Crock-Pot CR038 blogitem Continue reading...

Crock-Pot. De juweeltjes onder de slowcookers

Zoals jullie misschien al weten bieden wij sinds vorige week de slowcooker aan. Ik heb lang nagedacht over het wel of niet aanschaffen van een slowcooker. Hij neemt namelijk best veel ruimte in beslag, dus wilde ik er zeker van zijn dat het echt de moeite waard zou zijn. Ik heb de volgers gevraagd of zij het leuk zouden vinden en de reacties waren uitermate positief! De hek was van de dam dus heb ik… Continue reading
Greensweet-druppels-blogitem Continue reading...

Greensweet Stevia smaakdruppels

Dit artikel gaat over Greensweet stevia druppels. Ik leg uit wat Greensweet stevia druppels zijn, waarom ik het graag gebruik en wat ik er het liefst van maak. In tegenstelling tot een heleboel andere stevia druppels bestaat Greensweet helemaal uit natuurlijke ingrediënten. Ze worden namelijk gemaakt van pure extracten. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van chemische smaakmakers of versterkers. De Greensweet druppels met cacaosmaak wordt bijvoorbeeld gemaakt van pure cacao. Mensen die hier allergisch… Continue reading
triangel bakvorm jungle broodjes Continue reading...

Triangel bakvorm Lekué

De triangel bakvorm is zonder twijfel mijn favoriete bakvormen omdat je er alle kanten mee op kan. Je kan er broodjes, crackers en heerlijke baksels mee bakken. En daarnaast is het formaat ook perfect! Ik vind het er vrolijk en hip uitzien wat ik ook erg belangrijk vind. Het oog wilt namelijk ook wat toch?! Het super handige van deze bakvorm is dat je niet een hele taart met dezelfde smaak hoeft te maken. Een… Continue reading
Lekue-mini-broodjes Continue reading...

Mini broodjes bakvorm Lekué

Ken jij deze grappige bakvorm van Lekué al? Ik maak hiermee de mini broodjes uit mijn bakboek. Het materiaal van de mini broodjesbakvorm van Lekué is van hoge kwaliteit waardoor de broodjes niet blijven plakken. Je hoeft de bakvorm dus niet in te vetten. De baksels komen eenvoudig uit de bakvorm en blijven onbeschadigd en mooi. Daar hou ik van! De bakvormen verkleuren niet wat ik overigens ook een groot voordeel vind. Daarnaast zijn ze… Continue reading
Continue reading...

SUKRIN Welke soort kan ik het beste gebruiken?

Vaak krijgen wij de vraag wat de verschillen zijn tussen de verschillende Sukrin producten. Hieronder volgt een korte uitleg: Sukrin is een merknaam en bevat als zoetstof Erythritol. Erythritol is een 100 % natuurlijke zoetstof welke voorkomt in bv. peren, meloenen en druiven. Dus geen toevoegingen maar puur natuur. Erythritol is een suikeralcohol, ook wel polyol genoemd en brengt je bloedsuikerspiegel niet in de war. Wel zo fijn toch? Dus geen suikerpieken door deze producten.… Continue reading